Cacao aan de Kade

Cacao aan de Kade

Cacookboek


De Helmondse Cacaofabriek in beeld

De Cacaofabriek werd in 2014 in gebruik genomen als de nieuwe culturele hotspot van de Peel. Dit industrieel erfgoed kent een rijke historie. Genoeg om een prachtig boek mee te vullen, dachten ondernemers en huurders Anita Smits, Jenny van den Hurk, Johan Bakels en Rebekka Kuijten. Dus doken ze in de archieven en praatten ze met alle betrokkenen, met het Cacookboek als prachtig resultaat.

In het Cacookboek komen oud en nieuw samen, niet alleen op het gebied van architectuur. Ook qua kunst en cultuur gaat De Cacaofabriek al heel wat jaren mee. Natuurlijk lees je over chocola en cacao en bevat het boek heerlijke chocolade-recepten van 11 Helmondse chef-koks. Alleen de foto’s van de gerechten al zijn om je vingers bij af te likken.

Waar: Foyer

Voorproefje: www.lettersenzo.com/teksten/cacookboek/