Cacao aan de Kade

Cacao aan de Kade

Red Ape Chocolate


Red Ape Chocolate is gezoet met Red Ape-Forest Sugar, en heeft een mild-zoete smaak met een karakteristiek vleugje karamel. De Congo-cacaobonen zorgen voor een rijke cacaosmaak. Door het gebruik van palmsuiker en een hoog cacaopercentage heeft Red Ape Chocolate een lage glycemische index, waardoor de bloedsuikerspiegel minder schommelt dan bij gewone chocolade. Leuk weetje: Met de cacaobonen uit Congo worden ook de vriendjes en vriendinnetjes van onze Red Ape gesteund. Een deel van de cacao opbrengsten gaat namelijk naar een project voor het beschermen van berggorillas!

Afbeeldingsresultaat voor red ape chocolate

Red Ape Chocolate wordt geproduceerd in samenwerking met Rodney en Enver van Chocolate Makers uit Amsterdam. De chocolade is gemaakt van biologische ingredi├źnten en bevat geen geraffineerde suikers, lecithine of transvetten. Met Red Ape Chocolate maak je de heerlijkste chocolademelk, desserts of een gezond ontbijt.

Waar: buiten op de markt.