Cacao aan de Kade

Cacao aan de Kade

The Impossible Concert 
 
De overtreffende trap van een perfect concert? Een onmogelijk concert! Stenzel en Kivits doen het in hun nieuwe comedyshow The Impossible Concert. Op ongeëvenaarde wijze vliegen klassieke thema’s voorbij. Muzikale en theatrale improvisaties op genres als jazz, pop en folk worden afgewisseld met virtuoos spel op buitengewone muziekinstrumenten. Oerkomisch muzikaal virtuoos cabaret. Niet voor niets wordt het duo geregeld uitgenodigd op belangrijke internationale comedyfestivals. In 2015 wonnen zij in Duitsland met the Impossible Concert de dubbele dubbel: op 2 toonaangevende Duitse kleinkunstfestivals, Tutttlinger Krähe en St. Ingberter Phanne, wonnen zij zowel de jury als de publiekprijs.

De pers over Stenzel & Kivits:
“Podium beeft onder briljante onzin”, “grandioze piano- en zangacrobatiek”, “in een hoog tempo laten de pianist en zanger/contrabassist zien hoe klassieke muziek voor iedereen toegankelijk gemaakt kan worden”.

Wie
: Stenzel en Kivits
Wat: muziek / theater
Waar: foyer, om 11.30 bij de officiële opening en om 13:30 en 16:00 uur  uur als entertainment / intermezzo in de popzaal bij de prijsuitreiking van de schrijfwedstrijd en de Bonbonwedstrijd, De ThankGodIt’sChoclate show en de Chocoquiz.