Cacao aan de Kade

Cacao aan de Kade

Leer proeven van onze huis-chocolatier

Hoe proef je chocola het beste en wat is allemaal van invloed op de smaak? Huis-chocolatier Hans van Bragt van ChocolaDeCacaofabriek geeft het hele weekend mini-workshops chocoladeproeven. Iedere soort heeft een heel eigen smaak, zul je ontdekken. Deze wordt bepaald door onder meer het ras van de cacaoboon, de ondergrond waarop die groeide, eventuele bijgewassen en de manier van verwerken.

Loop binnen in de winkel met chocolade-atelier, waar Hans overheerlijke bonbons maakt van fairtradechocolade en streekproducten. Zo gebruikt hij in plaats van suiker vaak honing uit Helmond, om de lokale smaak te verbinden met die van de hele wereld!

In de winkel vind je verder truffels, repen en bonbons in vertrouwde smaken óf juist verrassende smaakexplosies. Alles is gemaakt van natuurlijke ingrediënten zonder kunstmatige toevoegingen.

chocoladecacaofabriek logo-ChocolaDeCacaofabriek-Klein_1

Wie: Hans van Bragt, ChocolaDeCacaofabriek

Wat: Chocolaterie met doorlopend mini-proeverijen

Zien, proeven & kopen: Chocolaterie (in de lichtstraat), zaterdag en zondag de hele dag