Cacao aan de Kade

Cacao aan de Kade

Red Ape / Pastryclub


Red Ape Chocolate is gezoet met Red Ape-Forest Sugar, en heeft een mild-zoete smaak met een karakteristiek vleugje karamel. De Congo-cacaobonen zorgen voor een rijke cacaosmaak. Door het gebruik van palmsuiker en een hoog cacaopercentage heeft Red Ape Chocolate een lage glycemische index, waardoor de bloedsuikerspiegel minder schommelt dan bij gewone chocolade. Leuk weetje: Met de cacaobonen uit Congo worden ook de vriendjes en vriendinnetjes van onze Red Ape gesteund. Een deel van de cacao opbrengsten gaat namelijk naar een project voor het beschermen van berggorillas! Red Ape verzorgt een Meet-the-Maker presentatie met proeverij!

Afbeeldingsresultaat voor red ape chocolate

 

Pastryclub:Een omgeving waar alles om pastry draait. Dit Eindhovense Walhalla van zoetigheden is bij Cacao aan de Kade om goddelijke lekkernijen te laten proeven. Zoet en zááá’lig!

zaal 9

11:00 tot 12:00 uur

14:15 tot 15:15 uur

16:45 tot 17:45 uur

Toegangsticket à €1,- verkrijgbaar bij de infobalie in de foyer.